Ο Μητροπολίτης Άρτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Τουριστικού Συλλόγου «ο Άραχθος»
Άρχων (10544 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Άρτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Τουριστικού Συλλόγου «ο Άραχθος»

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων-Επιπλωμένων Διαμερισμάτων και Ξενώνων Αγροτουρισμού, «ο Άραχθος».

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ε.Ο.Τ. και Γραφείο Πληροφοριών Τουρισμού Δήμου Αρταίων, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Σεβασμιώτατο και ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτης κ. Βασίλειος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτης κ. Χρήστου Παπάζογλου, τους οποίους ευχαρίστησε η κ. Γεωργία Πατέντα, Πρόεδρος του Συλλόγου.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κ. Χρήστος Πετρέας, Εμπειρογνώμων-Σύμβουλος περιφερειακής και τουριστικής ανάπτυξης, συνεργάτης του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος ομίλησε με θέμα: «Η συμβολή των ειδικών-εναλλακτικών μορφών στην διαμόρφωση τουριστικής αναπτυξιακής στρατηγικής ταυτότητας».

Ι. Μ. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *