Νικολόπουλος: «Ποτέ και κανένας Μητροπολίτης δεν μήνυσε ομοφυλόφιλο…»
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Νικολόπουλος: «Ποτέ και κανένας Μητροπολίτης δεν μήνυσε ομοφυλόφιλο…»

Μας πυροβολούν πλέον κατάκαρδα!

Για να πεθάνουμε ή να μετατραπούμε σε ζόμπι, χωρίς ψυχή και ταυτότητα!

Δεν θα τους περάσει.

Και μόνο η πληροφορία ότι υπήρξε καταγγελία κατά του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, για τις δηλώσεις του κατά της ομοφυλοφιλίας, δηλώσεις που απηχούν την Χριστιανική άποψη και διδασκαλία, αποδεικνύουν ότι έχουμε φτάσει στα έσχατα της σήψης και της κατάπτωσης αρχών και αξιών.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χριστιανοδημοκράτης Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική του παρέμβαση ενώ με γραπτή ανακοίνωσή του τονίζει:

Έστω και αν διαψεύστηκαν οι πληροφορίες περί αναζήτησής του στα πλαίσια του αυτοφώρου, το γεγονός πως καταγγέλλεται ένας εκπρόσωπος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και επιχειρείται να φιμωθεί ο Χριστιανικός λόγος, ηχεί ένα δυνατό σήμαντρο για την επιτέλους αφύπνιση όλων των Ελλήνων, όλων των χριστιανών και των ανθρώπων που δεν υπερασπίζονται μόνο την ανθρώπινη και φυσική οντολογία, αλλά την ίδια τη δημοκρατία, που απαιτεί σεβασμό στην άποψη και στην ελευθερία του λόγου, πόσο μάλλον όταν αυτός ο λόγος απηχεί τη δεσπόζουσα θρησκεία στην Ελλάδα και τις αντιλήψεις της συντριπτικής πλειονότητας του λαού.

Δεν είδα και δεν άκουσα ποτέ, κάποιος Μητροπολίτης να ζητάει τη σύλληψη των ομοφυλόφιλων ή να απαιτεί να αποσιωπούν τις απόψεις τους. Ζούμε όμως σε μια εποχή που παρακολουθούμε με οργή και θλίψη να συμβαίνει το αντίθετο και μάλιστα, από μία μειοψηφία σε βάρος της πλειοψηφίας!

Ζούμε σε μία εποχή όπου στα σχολεία, αντί για Σοφοκλή, Μακρυγιάννη και Παπαδιαμάντη, απαιτείται η διδασκαλία των «έμφυλων ταυτοτήτων» και που με διάφορους τρόπους επιχειρείται η αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων για να μην θιγούν δήθεν οι αλλόθρησκοι.

Προφανώς, το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ και πολύ πιο ουσιαστικό από όσο φαίνεται, δεν είναι μόνο το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε η αποδόμηση της φυλετικής ταυτότητας των παιδιών.. .

Αυτή η φασιστική πολιτική επιβολής μίας μειοψηφίας στην πλειοψηφία και το απίστευτο μπούλιγκ, δεν αρχίζει και τελειώνει στην αναντίρρητη ανάγκη σεβασμού της προσωπικής και σεξουαλικής ελευθερίας κάθε ατόμου.

Στοχεύει ευθέως πλέον, στον πολιτισμό, την παιδεία και την ιστορία μας.

Στοχεύει ευθέως στον θεσμό της οικογένειας που κρατάει όρθιο τον λαό στα χρόνια της σκληρής κρίσης.

Στοχεύει ευθέως στα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων.

Οι έφηβοι ελληνόπαιδες στην προεφηβική τους ηλικία πρέπει να μάθουν ότι δεν υπάρχουν κανονικότητες και αποκλίσεις, δεν υπάρχουν φυσιολογικές και μη σεξουαλικές συνευρέσεις.

Πρέπει να μάθουν ότι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν παίζει ρόλο το βιολογικό φύλο, ούτε καν στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους!!!

Μας πυροβολούν πλέον κατάκαρδα!

Για να πεθάνουμε ή να μετατραπούμε σε ζόμπι, χωρίς ψυχή και ταυτότητα!

Δεν θα τους περάσει.

Οι Έλληνες δεν παραδίδουν τα ιερά και όσια.

Δεν εγκαταλείπουν την ψυχή τους…»

 

nikosnikolopoulos.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

  1. Παρατηρητής
    Παρατηρητής Φεβρουάριος 06, 18:23
    Κύριε Νικολόπουλε, εάν όντως ισχύει το σχόλιό σας περί επιβολής μιας μειοψηφίας, όπως ισχυρίζεσθε, επί της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, σχετικά με την επίσημη αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας από την Ελληνική Δημοκρατία, τότε γιατί αυτή η πλειοψηφία, στην οποία αναφέρεσθε, δε σας ψηφίζει εσάς προσωπικά και το "χριστιανοδημοκρατικό" λεγόμενο κόμμα σας, το οποίο, από το όνομά του και μόνο, υποδηλώνει τραγελαφική σύγχυση δύο μορφών πολιτεύματος σε ένα, της (χριστιανικής) θεοκρατίας με τη δημοκρατία στη σύνθετη μορφή της "χριστιανοδημοκρατίας (χριστιανικής δημοκρατίας)"; Τόσο καιρό βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και δεν έχετε μάθει ούτε τη στοιχειώδη δημοκρατική και συνταγματική αρχή, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν τίθενται στην κρίση της πλειοψηφίας και του δημοψηφίσματος αλλά ο σεβασμός τους επιβάλλεται και προστατεύεται με τη βία του νόμου; Άλλο "δημοκρατία" και άλλο "οχλοκρατία", με την οποία, προφανώς, συγχέετε τη δημοκρατία, όπως άλλωστε και με τη χριστιανική θεοκρατία ως χριστιανοδημοκρατία. Επιτέλους, μάθετε να διακρίνετε και να μη συμφύρετε τους τύπους των πολιτευμάτων μεταξύ τους. Και άλλο "ελευθερία" και άλλο "ασυδοσία" του λόγου, κ. Νικολόπουλε. Η δημοκρατία κατοχυρώνει συνταγματικά την ελευθερία και όχι την οχλοκρατική ασυδοσία του δημόσιου λόγου, στο εννοιολογικό πλάτος της οποίας ασυδοσίας εμπεριέχονται και οι ρατσιστικές δημόσιες δηλώσεις ή τοποθετήσεις ρατσιστικού περιεχομένου (όπως το παραπάνω δημοσιευθέν άρθρο σας), οι οποίες προκαλούν ή διεγείρουν τους έλληνες πολίτες σε εχθρική στάση και συμπεριφορά εις βάρος των ομοφυλοφίλων συμπολιτών τους, παράγοντας το ρατσισμό και το διχασμό στην ελληνική κοινωνία. Είναι γνωστό ότι οι σημερινοί πολιτικοί αρχηγοί και η πλειοψηφία των βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων που εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υπερψήφισαν την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζεύγη (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ). Όσο για σας που τολμάτε να διασπείρετε δημόσια τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις, περί δήθεν επιβολής μειοψηφίας επί πλειοψηφίας, και το μικτό και όχι καθαρό δημοκρατικό κόμμα σας (χριστιανική θεοκρατία και δημοκρατία μαζί) θα λάβετε την απάντηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, την οποία επικαλείσθε, στις εκλογές. Για να δούμε, λοιπόν, πόσοι έλληνες πολίτες θα σας ψηφίσουν.

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *