Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών στην Ι. Μ. Παροναξίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (12270 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών στην Ι. Μ. Παροναξίας (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 16-2-2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξαξίας μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου παρηκολούθησε την τέταρτη κατά σειρά συνάντηση του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Κληρικών που πραγματοποιεί η Ιερά μας Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με γενικό θέμα: “ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ“. Εισηγητής γι αυτό το μήνα ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου Δρ. Θεολογίας του Πανεπιστημίου Ρώμης και Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου (οδ. Αχαρνών) με Θέμα: “Η ποιμαντική αντιμετώπιση των Λειτουργικών θεμάτων της Ενορίας“.

Ακολούθησε συζήτηση επί της εισηγήσεως στην οποία εκτός του Σεβασμιωτάτου συμμετείχαν και αρκετοί κληρικοί. Μετά το πέρας της εισηγήσεως παρετέθη γεύμα το οποίο ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και παρεκάθησαν όλοι οι κληρικοί και ο εισηγητής τον οποίο και ευχαρίστησε θερμότατα ο Σεβασμιώτατος.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *