Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο στο Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10260 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο στο Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων,του Α΄ Κοιμητηρίου  Αθηνών, τελέσθηκε σήμερα το πρωί Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καισαριανής κ. Δανιήλ και Σύρου κ. Δωροθέου, συνευχηθέντων εντός του Ιερού Βήματος των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου, με την παρουσία Κληρικών, Πρεσβυτέρων και Διακόνων, παλαιών συνεργατών του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Σεβασμιωτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ ομίλησε. αναφερθείς στην προσφορά του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Εκκλησία, από την παιδική του ήδη ηλικία και στη μνήμη που έχει καταλείψει και η οποία παραμένει ανεξάλειπτη στη συνείδηση του λαού, ο οποίος κάθε χρόνο, με την παρουσία του τέτοια μέρα, τιμά τον Μακαριστό Χριστόδουλο.
Ακολούθως, εψάλη τρισάγιο επί του τάφου του.

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *