Ημερίδα με θέμα τη “Νοερά Προσευχή” στην Ι. Μητρόπολη Σπάρτης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10638 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ημερίδα με θέμα τη “Νοερά Προσευχή” στην Ι. Μητρόπολη Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σπάρτη –  Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Ημερίδα με θέμα τη “Νοερά Προσευχή” πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το παρόν έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό  κλείνοντας την εκδήλωση.

Σκοπός της ημερίδας αποτέλεσε η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και τα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ομιλητές της όλης εκδήλωσης ήταν ο Καθηγητής του Παν/μίου Πελοποννήσου κ. Κριεμάδης Θάνος, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Πάμφιλος Γιαπιτζάκης, η Υπεύθυνη εκπαίδευσης της Εταιρίας SAP Hellas κα Θεάκου Έλενα, ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Παν/μίου Πειραιά κ. Ασημακόπουλος Νικήτας, ο Βαρύτονος Συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος, καθώς κι ο Ομότιμος Καθηγητής του Παν/μίου Αθηνών και Διευθυντής Εντατικολογίας κ. Μπαλτόπουλος Γεώργιος.

Τέλος, να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος, όπως κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, Πανεπιστημιακοί, φοιτητές του Τμήματος, αλλά και επιχειρηματίες του Νομού Λακωνίας.

ARXON.GR

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *