Αποχώρηση της Κάρας της Οσίας Υπομονής από την Άρτα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10632 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αποχώρηση της Κάρας της Οσίας Υπομονής από την Άρτα (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στον Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στην Άρτα, συνελειτούργησαν οι Μητροπολίτες Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος και Άρτης κ.κ. Καλλίνικος.

Στην Θεία Λειτουργία προσήλθαν και εκκλησιάστηκαν οι μαθητές των Σχολείων της Άρτας. Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στο παιδαγωγικότατο Κήρυγμά του, κάλεσε τα παιδιά, τα οποία παρακολουθούσαν τον Σεβασμιώτατο απορροφημένα, να κρατήσουν την ευλάβεια προς τον Θεό και τον σεβασμό προς τους ανθρώπους.

Επίσης ο Μητροπολίτης Άρτης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κορίνθου, τόσο για την μεταφορά της Τιμίας Κάρας της Οσίας Υπομονής, όσο και για την τιμητική παρουσία και την πνευματική τροφοδοσία των πιστών κατά την Πανήγυρη του Οσίου Μαξίμου του Γραικού.

Ο Σεβασμιώτατος Κορίνθου παρέλαβε την Τιμία Κάρα της Οσίας Υπομονής, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, και απεχώρησαν για την Μονή του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι.

Ι. Μ. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *