Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έπιασε τον Σταυρό στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10639 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έπιασε τον Σταυρό στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Συγκίνηση σε εκατοντάδες Λαρισαίους σκόρπισε ο Κωνσταντίνος Θανασιάς, ο οποίος και βούτηξε στα παγωμένα νερά του Πηνειού – μαζί με άλλους δύο συμπολίτες – για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κων/νος Θανασιάς, παρά το κρύο, κατευθύνθηκε προς την βάρκα του Πυροσβεστικού Σώματος, που βρίσκονταν μέσα νερά ώστε οι δύο πυροσβέστες να φιλήσουν το Σταυρό.

Στη συνέχεια, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους κατευθύνθηκε προς τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο και έλαβε την Ευλογία του.

Αξίζει να καταγραφεί πως ο Κωνσταντίνος Θανασιάς είναι υπαξιωματικός που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Παλαιοκαρυά Πύλης Τρικάλων.

Για πρώτη φορά βούτηξε στη Λάρισα, ανήμερα Θεοφανείων, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στα Τρίκαλα.

Στις δηλώσεις του, με τα χείλια να τρέμουν από το κρύο και τη συγκίνηση, ο Κωνσταντίνος Θανασιάς ευχήθηκε «να μας Φωτίζει όλους ο Θεός να κάνουμε το σωστό. Να είμαστε καλά και όλα θα πάνε καλά».

larissanet.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *