Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Διποταμία (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10265 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Διποταμία (ΦΩΤΟ)

Το Στρατιωτικό Φυλάκιο της Διποταμίας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, για να εμψυχώσει τους στρατευμένους των συνόρων, να δει τα προβλήματά τους και να συζητήσει με τους φορείς, τους τρόπους επίλυσής τους.

Στο ακριτικό φυλάκιο βρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στα σύνορα της Ελλάδος και του ζήτησε να εντάξει την ευαίσθητη περιοχή αυτή και τους κατοίκους της σε προτεραιότητα.
Παρόντες στη συνάντηση αυτή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, οι οποίοι του μετέφεραν καθηκόντως τα θέματα που αντιμετωπίζουν ως φορείς.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε για τη συνάντηση αυτή τον Επίσκοπο και τους Εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων που του έθεσαν.

Ι. Μ. Καστορίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *