Δωροέκθεση από το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο της Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (11751 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Δωροέκθεση από το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο της Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία δωροέκθεση διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το «Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου » στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα του ξενοδοχείου Μετροπόλ.

Την εορταστική αυτή σπουδαἰα έκθεση με όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, γλυκίσματα και αντικείμενα, ετοίμασαν τα κορίτσια του ιδρύματος με πολλή αγάπη και μεράκι, ενώ πολλοί συμπολίτες μας που αγαπούν τα κορίτσια και στηρίζουν το ιερό ίδρυμα, έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους σε αυτή την ευλογημένη εκδήλωση των κοριτσιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, γεμάτος χαρά και ικανοποίηση για την ωραία αυτή προσπάθεια των κοριτσιών, ευχήθηκε τα βέλτιστα για τις άγιες ημέρες που πλησιάζουν και συνεχάρη τόσο τα κορίτσια του ιδρύματος, όσο και την Διευθύντρια του κ.Δήμητρα Τσιτσιβά και το άριστο προσωπικό τους για την θαυμάσια πρωτοβουλία και την ευγενική και σπουδαία αυτή προσπάθεια των κοριτσιών. Εξέφρασε δε και όλη του την ευγνωμοσύνη προς τις εθελόντριες κυρίες του Ορφανοτροφείου, που στηρίζουν με δικές τους πρωτοβουλίες και με αγάπη πολλή το σπουδαίο αυτό έργο.

Ι. Μ. Λαρίσης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *