Βράβευση Μητροπολίτη πρ. Άρτης από τον Ερυθρό Σταυρό (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Βράβευση Μητροπολίτη πρ. Άρτης από τον Ερυθρό Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλε΄΄ως μας, την οποία διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Άρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, βραβεύθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Το συντονισμό της τελετής είχε ο Πρόεδρος του τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γεώργιος Βασιλείου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος υπήρξε επι μία δεκαετία πρόεδρος του εν λόγω τοπικού Τμήματος. Παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιο Αυγερινό και ευχαρίστησε για την τιμή στο πρόσωπό του, ευχόμενος δύναμη στο έργο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Της βραβεύσεως του Σεβασμιωτάτου πρ. Άρτης κ. Ιγνατίου προηγήθηκε η απονομή πτυχίων στους νέους εθελοντές του τοπικού Τμήματος. Τα πτυχία έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος και παριστάμενοι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Βασίλειος Τσίρκας και οι Δήμαρχοι Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Μαρίνος Γαρνέλης. Επίσης, παρευρέθησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Βαρέλης και κα Αναστασία Σίμου και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως στη συχνότητα των 106,6 MHz και διαδικτυακά μ΄έσω της ιστοσελίδος www.radio.imartis.gr

 

I. M. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *