Υποδοχή της Τίμιας Ζώνης της Παναγίας στο Αντίρριο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Υποδοχή της Τίμιας Ζώνης της Παναγίας στο Αντίρριο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ολιγόωρη στάση στο Αντιρρίο, πριν την επιστροφή της στην Ι.Μ.Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους για την Τίμια ζώνη της Παναγίας που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται προς προσκύνηση και ευλογία στον Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα,η Τίμια ζώνη θα βρίσκεται στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Αντιρρίου για μερικές ώρες  για προσκύνηση και κατόπιν αναμένεται το ταξίδι της επιστροφής της στο Άγιο Όρος.

Στο Αντίρριο το Ιερό κειμήλιο υποδέχτηκε  σύσσωμος κλήρος και Λαός με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεο και την συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και την φιλαρμονικής Αντιρρίου,ενώ την συνόδευαν ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος και ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Βαταπαιδίου κ.Ευφραίμ.Το δικό τους παρόν έδωσαν επίσης,ο βουλευτής της Δημ.συμπαράταξης στον νομό μας  κ.Κωνσταντόπουλος,ο ανεξάρτητος Αχαιός βουλευτής Ν.Νικολόπουλος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο αντιδήμαρχος Α.Κοτσανάς,δημοτικοί σύμβουλοι και  ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρ.Παΐσιος.

nafpaktianews.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *