Ξεκινά η ανέγερση του Τεμένους στον Βοτανικό
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ξεκινά η ανέγερση του Τεμένους στον Βοτανικό

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, με τη μετασκευή παλαιού κτηρίου, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι εργασίες για την κατασκευή αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 887.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τη Δευτέρα υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ της Διεύθυνσης Κτηριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου κοινοπραξίας, στην οποία συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες.

Αν και ο διαγωνισμός για την ανέγερση του τεμένους είχε ολοκληρωθεί από το 2014, εκκρεμούσε νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορούσε σε πολεοδομικές διατάξεις, η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 4 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο τη διάταξη για το τζαμί καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή.

zougla.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *