Ευχαριστήριο γεύμα στα Μ.Μ.Ε. από τον Μητροπολίτη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ευχαριστήριο γεύμα στα Μ.Μ.Ε. από τον Μητροπολίτη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο γεύμα στα στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης της Αρκαδίας παρέθεσε εχθές το μεσημέρι, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Στο γεύμα παρευρέθη πέρα από τους τοπικούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σαμαρείας κ. Αμβρόσιος.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, ο κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής για τη βοήθεια και την κάλυψη των διαφόρων γεγονότων και δραστηριοτήτων της Μητροπόλεως.  “Είστε οι αγγελιοφόροι. Βοηθάτε να ακουστεί η φωνή μας στο λαό.” , τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά το πέρας του γεύματος, ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους δημοσιογράφους στο υπό κατασκευή Επισκοπείο, το οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει μελλοντικά το παλιό και γερασμένο κτήριο της οδού Γρηγορίου Ε΄ και να στεγάσει το Μητροπολίτη και τα γραφεία της Μητροπόλεως. “Αποτελεί ένα έργο που έχει ανάγκη η Μητρόπολή μας. Το κτήριο αυτό δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε στον επόμενο Μητροπολίτη. Είναι ένας αναγκαίος χώρος, απαραίτητος για τις δραστηριότητες της Μητροπόλεώς μας” , σημείωσε.

Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με ευχαριστίες εκατέρωθεν και την υπόσχεση για στενότερη επαφή και συνεργασία μεταξύ Μέσων Ενημέρωσης και Μητροπόλεως.

ARXON.GR

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *