Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό σε σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος μετέβη αρχικά στα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» στο Ν. Ηράκλειο και ακολούθως στο 7ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στο 5ο Λύκειο Ν. Ιωνίας, καθώς και στα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση στο Ν. Ηράκλειο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γαβριήλ, απευθυνόμενος στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, αφού τους καλωσόρισε στο σχολείο, εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τον ευρύτερο χώρο της Ελληνικής Παιδείας και ευχήθηκε εγκάρδια προς όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, με δύναμη, υπομονή, αλλά και όραμα, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως θα βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους.

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *