Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Κίτρους (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10542 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε τον Παρακλητικό Κανόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου συνδυάζοντας ποιμαντικές επισκέψεις:

·       Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης, στις εγκαταστάσεις της οποίας λειτουργεί το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών της Ιεράς Μητροπόλεως. Εκεί χοροστάτησε στην ακολουθία, που έψαλαν στελέχη και παιδιά της 9ης περιόδου φιλοξενίας. Μετά την παράκληση είχε συνάντηση με τα παιδιά και τα στελέχη.

·       Στη συνέχεια, μετέβη στην Ενορία Ρυακίων, όπου χοροστάτησε στην θεομητορική ακολουθία στο ιστορικό και γραφικό Παρεκκλήσιο Κοιμήσεως Θεοτόκου, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανακαινίσεώς του. Πολλοί πιστοί συμμετείχαν της Παρακλήσεως, εντός και εκτός του Παρεκκλησίου. Ο Σεβασμιώτατος, μετά την ομιλία, του, συνεχάρη τον εφημέριο Πρεσβ. Γεώργιο Μπάτσιο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και όλους τους Ενορίτες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί, προϊόν της οποίας ήταν η ανακαίνιση του Παρεκκλησίου και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου.

Ι. Μ. Κίτρους

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *