Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος εγκαινίασε σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10545 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος εγκαινίασε σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού και των αρχών του τόπου.

Στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας και χαίρομαι ακόμη πιο πολύ, που οι φορείς του τόπου μας συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτού του σταυθμού της κινητής μονάδος του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, για να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να βοηθήσουμε αυτούς, που μένουν μονίμως σε αυτές, να μην τις εγκαταλείψουν. Δοξάζω το Θεό γι΄ αυτό, που εγκαινιάσαμε σήμερα. Τέλος, παρακαλώ πολύ να δεχθείτε ταπεινώς τις ευγνώμονες ευχαριστίες της τοπικής μας Εκκλησίας γι΄ αυτό το επίτευγμα, που όλοι μαζί πετύχατε.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *