Νέο Γηροκομείο στην Ι. Μητρόπολη Φιλίππων
Άρχων (10546 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Νέο Γηροκομείο στην Ι. Μητρόπολη Φιλίππων

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε καταθέσει τον προβληματισμό μας σχετικά με το πότε επρόκειτο να ξεκινήσει η λειτουργία του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου στην περιοχή του Αγίου Σίλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό άρθρο

Η “απάντηση” δόθηκε τελικά από την ιδια την Ιερά Μητρόπολη, η οποία με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό στο κοινό ότι την προσεχή Τετάρτη θα ανακοινώσει την έναρξη της λειτουργίας του Γηροκομείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σάς γνωρίζομεν μέ τιμή καί αγάπη ότι τήν προσεχή Τετάρτη 24 τρέχοντος μηνός Αυγούστου, ώραν 12η μεσημβρινή εις το εκκλησιαστικόν Ίδρυμα «Μονάδα ανοικτής φροντίδος ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων ”Ο Άγιος Σίλας”» πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίου Σίλα, θα αναγγελθεί εις τους εκπροσώπους των εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημερώσεως η έναρξη λειτουργίας.

<pΟ Σεβασμιώτατος με το Διοικητικό Συμβούλιον σας προσκαλούν για να σας υποδεχθούν σχετικά με την πλήρως εξωραϊσμένη και εξοπλισμένη Μονάδα προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία της οι ενδιαφερόμενοι της τοπικήςκαι ευρυτέρας περιοχής.

kavala-portal.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *