Επίσκεψη του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής στο «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer»
Άρχων (12201 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επίσκεψη του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής στο «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer»

Ιδιαίτερη ευλογία και τιμή αποτέλεσε η επίσκεψη του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτη στο «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer» της Αποστολής.
Ο Πανοσιολογιώτατος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ για την χθεσινή μεγάλη εορτή της Παναγίας μας. Επιπλέον προσέφερε προϊόντα τα οποία παράχθηκαν με την ιδιαίτερη φροντίδα και έγνοια του Μακαριωτάτου και δωρήθηκαν από τον ίδιο στο Ίδρυμά μας, συνδράμοντας έτσι όχι μόνο πνευματικά αλλά και υλικά στο έργο.

Τέλος ο Πανοσιολογιώτατος, συνομίλησε με την υπεύθυνη του «Καρελλείου» κ Ευθυμιοπούλου Κατερίνα και τους ενοίκους οι οποίοι, αφού τον ευχαρίστησαν θερμά για την επίσκεψη και την ευλογία, του ζήτησαν να μεταφέρει στο Μακαριώτατο τις ευχαριστίες τους, τις ευχές τους για έτη πολλά και υγεία και ζήτησαν τις προσευχές του.

Ι. Α. Α.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *