Επίσκεψη του Μητροπολίτη Γαλλίας στη Νίκαια
Άρχων (10542 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Γαλλίας στη Νίκαια

Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ στην πρόσφατα πληγείσα Νίκαια. Ο Μητροπολίτης Γαλλίας χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής 7ης Αυγούστου στην ενορία της Νίκαιας και στη συνέχεια τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων θυμάτων της βάρβαρης επίθεσης. Μεταξύ των 85 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 14ης Ιουλίου υπήρξαν και Ορθόδοξοι επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής.

Στα πλαίσια της ποιμαντικής του επίσκεψης, ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ συναντήθηκε με τον Περιφεριάρχη της περιοχής Νικαίας και Νοτίου Γαλλίας κ. Christian Estrosi, στον οποίο μετέφερε τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση εκ μέρους όλων των Ορθοδόξων της Γαλλίας και συζήτησαν θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.  Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε επίσης το Πριγκιπάτο του Μονακό και συναντήθηκε με τον Επίτιμο Γεν. Πρόξενο της Ελλάδος κ. Παναγιώτη Τουλιάτο, Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς και με τον κ. Νικόλαο Στασινόπουλο, Άρχοντα επίσης του Οικουμενικού Θρόνου.

Ι. Μ. Γαλλίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *