Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεώς του (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10582 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεώς του (ΦΩΤΟ)

Tην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας «Αγία Αικατερίνη», που βρίσκεται  στον Ταΰγετο, επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, εντός της κατασκήνωσης.

Αμέσως, μετά παρακάθισε στο πρωινό γεύμα μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στην κατασκήνωση.

Ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συμμετοχής των νέων στην κατασκήνωση, τονίζοντας, ότι λαμβάνουν χριστιανική παιδεία, αποκτούν εμπειρίες, μαθαίνουν στη συμβίωση, την αλληλοκατανόηση αλλά και την πειθαρχία.  Επιπροσθέτως, λαμβάνουν αρκετές γνώσεις σε πολλά αντικείμενα, μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος που ακολουθούν.

Ο κ. Χρυσόστομος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη, τους εθελοντές αλλά και τον εφημέριο της κατασκήνωσης Οικονόμο Περικλή Τσίχλη, για την προσφορά τους στη νεότητα και την τοπική εκκλησία, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως.

Τέλος, ο Μητροπολίτης πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Ένωσης Γ.Ε.Χ.Α. Καλαμάτας, που βρίσκεται κι αυτή στον Ταΰγετο.

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός

Ι. Μ. Μεσσηνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *