Σε συνάντηση Λιμεναρχών Κυκλάδων ο Μητροπολίτης Σύρου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10642 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Σε συνάντηση Λιμεναρχών Κυκλάδων ο Μητροπολίτης Σύρου (ΦΩΤΟ)

Στη Μύκονο μετέβη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, μετέβη στο χώρο Συναντήσεως των Λιμεναρχών Κυκλάδων, υπό τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, Αρχιπλοίαρχο ΛΣ κ.Χαράλαμπο Αϊβαλιώτη, τους οποίους, αφού συνεχάρη τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη για την προοδοιπορία του στη Σύρο και την Τήνο και ανεφέρθη στις περικοσμούσες την προσωπικότητά του αρετές,  συνεχάρη για το έργο τους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον τομέα της μετακομιδής ασθενών και την, μέσα στα πλαίσια των περιπολιὼν τους, διευκόλυνση των μετακινήσεών του προς τα νησιά, προς επιτέλεση του ποιμαντικού του έργου.
   Ο Περιφερειακός Διοικητής κ.Χαρ. Αϊβαλιώτης του προσέφερε την πλακέττα της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ διένειμε σε όλους, ως ευλογία, εικόνα του Αγίου Νικολάου Σύρου, με τις ευχές του.

Ι. Μ. Σύρου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *