Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Υπουργό Παιδείας
Άρχων (10283 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Υπουργό Παιδείας

Πρόσωπο με πρόσωπο στον τρίτο όροφο του υπουργείου Παιδείας θα έρθουν αύριο, Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ,υπό τη “σκιά” των “πυρών που εξαπέλυσε, προ ημερών, ο προκαθήμενος της ελλαδικής εκκλησίας, στις θέσεις που διατυπώνει ο υπουργός για την εκκλησία και τα θρησκευτικά.
Ο Αρχιεπίσκοπος θα περάσει την πύλη του υπουργείου Παιδείας για να υπογράψει το Νίκο Φίλη σύμφωνο Συνεργασίας που αφορά την ενίσχυση με δέματα τροφίμων, μέσω της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, των χιλιάδων απόρων οικογενειών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ιερώνυμος σχολιάζοντας , προ ημερών, τα όσα υπουργός Παιδείας έχει πει για την εκκλησία και τα Θρησκευτικά είπε ότι πρόκειται «για λόγια που έχουν κουράσει» και πως ακόμη και αν περάσουν αυτού του είδους οι θεωρίες και απόψεις «η εκκλησία δεν πεθαίνει».
Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ακόμη ότι πρόκειται μόνο για λόγια από πλευράς του υπουργού Παιδείας, λόγια που όμως κουράζουν την ελληνική κοινωνία και τον κόσμο.
Θρησκευτικά

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *